Oferta

Ferier oferuje zróżnicowane menu: posiłki zimne i gorące, śniadania, lunche, obiady.

Specjalnością kuchni są Ferier Special Meals – osiągalne dla pasażerów już na etapie rezerwacji biletu. Menu Ferier wychodzi naprzeciw wymaganiom kulinarnym rozmaitych kultur i religii (potrawy koszerne, muzułmańskie i inne), indywidualnym gustom pasażerów (kuchnia wegetariańska), jak również obostrzeniom zdrowotnym ( np. dieta bezglutenowa, niskotłuszczowa, dieta dla osób niepełnosprawnych) czy wiekowym (kuchnia dla dzieci, kuchnia dla seniorów).

 


 

Ferier posiada we wszystkich swoich lokalizacjach składy celne umożliwiające:

  • prowadzenie sprzedaży pokładowej Duty Free na wszystkich lotach poza UE.
  • Prowadzenie sklepu bezcłowego z oferta zniżek dla obsługi samolotu.

 

Ponadto oferta Ferier obejmuje:

 

  • Kompleksową obsługę sprzedaży na pokładzie samolotu począwszy od stworzenia schematu załadunku, katalogu Sky Bar i Duty Free dedykowanego przewoźnikowi, obsługę płatności przy wykorzystaniu terminali kart płatniczych oraz codzienną analizę sprzedażową maksymalizującą obroty przewoźnika.
  • Kompletowanie i dostawę napojów, snacków, alkoholi, papierosów oraz perfum najbardziej renomowanych marek.
  • Dodatki dla dzieci – kolorowanki, zabawki dla dzieci.
  • Pranie.
  • Gazety.